Knäcke-kex (Cream Crackers)




Det här skulle egentligen bli knäckebröd men när jag åt dem tyckte jag att de smakade och hade precis samma konsistens som kexen "Cream Crackers", som för övrigt var en av mina stora laster som barn (haha om man nu kan ha laster när man är liten...). Jättegoda som de är men ännu godare med smör på! Dock kan jag inte äta mer än en eftersom det blir för fett för mig annars.

KNÄCKE-KEX
10 stora kex

1 dl rismjöl
1 dl havremjöl
2 dl dinkelsikt
0,5-1 tsk salt
0,5 dl kokosolja
1 dl laktosfri mjölk
ev. flingsalt + frön att strö på 

1. Blanda alla ingredienser i en skål.
2. Kavla ut tunt på en plåt med bakplåtspapper.
3. Dela i bitar, nagga, strö ev på flingsalt och frön, tex chia och sesam.
4. Grädda mitt i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter, håll koll i slutet!
5. Låt svalna på en tallrik.