Fudge-Brownie


Såå krämiga och goda fudgebrownies som bara smälter i munnen! Är hur lätta som helst att göra och smeten blandas i en kastrull, du behöver ingen bunke. Men en spis och ugn behöver du. ;) Går alldeles utmärkt att frysa. 

FUDGE-BROWNIE

1 form á ca 20x20 cm

150 g smör
2 dl lönnsirap
1,5 dl kakao
0,5 tsk salt
2 ägg
1 dl dinkelsikt

1. Sätt ugnen på 160 grader.
2. Smält smöret i en kastrull på låg värme. 
3. Tillsätt lönnsirap, kakao, salt och blanda.
4. Vispa i ett ägg i taget.
5. Vänd ner dinkelsikten och blanda till en slät smet. 
6. Häll i en form klädd med bakplåtspapper och grädda i 20-22 minuter. 
7. Låt svalna och skär i bitar. 

MUMS!